Friis Belysning er et dansk lyskonsulentfirma, der specialiserer sig i helhedsorienterede løsninger inden for belysning til både erhverv, offentlige institutioner og private.

 

Friis Belysning er grundlagt af den danske entreprenør Jens Erik Friis Søndergaard, der gennem sit arbejde som belysningskonsulent erfarede, at lyssætningen hos firmaer og institutioner ofte er uden en overordnet belysningsstrategi. Ved at samle funktioner som montering, servicetjek og en lyssætning, der er tilpasset husets arbejdsfunktioner er Friis Belysning ét firma, der tilbyder skræddersyede og helhedsorienterede løsninger til dansk erhverv, offentlige institutioner og private.

 

Ny forskning viser, at en korrekt lyssætning på hospitalerne hjælper patienter hurtigere gennem sygdomsforløb, og at optimal belysning bidrager til at sænke ansattes stressniveau og øge trivslen på arbejdspladsen. På baggrund af sådanne undersøgelser arbejder Friis Belysning med forskellige lyskilder hvis styrke (Lumen), farvetemperaturer (Kelvin grader) og farvegengivelse (Ra-værdi) kan tilpasses arbejdspladsen og dermed skabe et bedre arbejdsklima for de ansatte.

 

 

Email: kontakt@friisbelysning.dk

Tlf: +45 2190 6000

CVR: 28408927